Κίτρινα τυριά
Γραβιέρα των 250gr και των 3kg
Ένα νόστιμο, παραδοσιακό, Ελληνικό τυρί, που παρασκευάζεται από μίγμα αιγοπρόβειου και αγελαδινού γάλακτος. Είναι ημίσκληρο τυρί και η μάζα του έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα με διάσπαρτες μικρές τρύπες. Έχει ευχάριστο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση χωρίς οξύτητες. Καταναλώνεται σαν επιτραπέζιο τυρί και τρώγεται συνοδεία ψωμιού φρούτων ή συνοδεύει το κυρίως γεύμα.
Κεφαλίσιο των 250gr και των 3kg
Σκληρό τυρί με λευκό ζαχαρί χρώμα, συμπαγή μάζα με διάσπαρτες μικρές τρύπες. Παρασκευάζεται από μίγμα αιγοπρόβειου και αγελαδινού γάλακτος. Η γεύση του είναι πικάντικη και ελαφρώς αλμυρή. Το άρωμά του όπως σε όλα τα σκληρά τυριά σε χαμηλή θερμοκρασία είναι απαλό αλλά γίνεται πιο έντονο όσο μένει εκτός ψυγείου. Είναι κυρίως επιτραπέζιο τυρί , ενώ σαν σαγανάκι συνοδεύει το ούζο ή το κρασί.