Τυρί γίδινο
Τυρί γίδινο των 400gr και των 8kg
Ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο παρασκευής με την φέτα αλλά με κύριο συστατικό 100% παστεριωμένο γίδινο γάλα προκύπτει ένα λευκό τυρί άλμης με ξεχωριστή γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα του κατσικίσιου γάλακτος, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως το εύπεπτο λίπος, η χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερίνη κ.τ.λ.
Τελεμές των 15kg
Ένα λευκό τυρί άλμης από μίγμα παστεριωμένου αιγοπρόβειου και αγελαδινού γάλακτος. Με ευχάριστη και ήπια γεύση, που μπορεί να συνοδεύσει το καθημερινό γεύμα ή να αποτελέσει συστατικό συνταγών της ελληνικής κουζίνας.